X

2018’in En iyi Android Uygulamaları (Ücretsiz)

Android’in en iyi 2018 uygulamalarını derledik, sizler içinde bir araştırma yapmış olduk. Cihaza yüklemeden açıklamaları dikkatlice okuyun. Aşağıda birçok uygulamaya yer verdik. Tamamı ücretsizdir.

2018’in ilk çeyreğindeki en iyi uygulamalar

1tap (Ücretsiz)

Makbuz kartvizit gibi evrakları hızlı bir şekilde kamera yardımıyla tarama yerine kullanacağınız bir uygulamadır kullanımı kolay olmakla beraber isterseniz yazıları da direk resimden okuyarak not almanızı da sağlamaktadır.

Acorns (Ücretsiz)

 

Geleceğe yatırım yapabileceğiniz bir uygulama.

Airbnb Ücretsiz

Airbnb ile tatile çıkmadan önce gezilecek mekanları gidilecek yerleri yiyilecek yemekleri sizin için sıralasın siz sadece tatilin keyfini çıkarın.

Blink Health (Ücretsiz)

Blink Health bir çeşit eczane uygulaması henüz ülkemizde yayın olmasada yakında en çok kullanılacak bir uygulamadır.

Clue (Adet takvimi) Ücretsiz

Adet döneminizi önceden girdiğiniz bilgilere göre size hatırlatan veya doğum zamanınızı sizin için kayıt aldında tutan kullanışlı bir uygulama.

Ditty (Ücretsiz)

Siz yazın ama o şarkı içinde sizin için komik bir video hazırlasın, siz besteleyin ama o arada söylesin. Eğlenceli bir uygulama…

EyeEm (Ücretsiz) – Foto Sat

Ücretsiz olan bu uygulama ile kaliteli olarak çektiğiniz fotoğrafları bu uygulamada düzenleyebilir ve yaklaşık 20 milyon kullanıcısı olan bu uygulama içinde satışa çıkarabilirsiniz.

Fabulous (Ücretsiz)

Bu uygulama sizin ne kadar kalori yaktığınızı veya ideal kilo için nelere dikkat etmemiz gerektiği ve sağlıklı yaşam ile ilgili daha fazla bilgiye sahip kullanışlı bir uygulama.

IFTTT (Ücretsiz)

Sosyal medya hesapları veya takip ettiğiniz haber kanallarını bir uygulamada toplayan şahane bir uygulama.

İReader (Ücretsiz) – Kitap okuma uygulaması

Günümüzde artık kitap ve gazete okumalarını dijital ortamda okumaya çalışıyoruz bu uygulamada okumalarınızı hem düzenli hemde kolay bir şekilde yapmanızı sağlayacak.

Journey (Ücretsiz) Android günlük uygulaması

Android telefon veya tabletinizde günlük tutmanıza yarayacak ve ileride geçmişe dönüp baktığınızda sizi hüzünlendirecek veya size huzur verecek geçmişinizi gözden geçirmenizi sağlayacak manyak bir uygulama.

LinkedIn (Ücretsiz) – Profesyonel İşbulma Uygulaması

Profesyonel olarak iş ağı oluşturma ve iş bulma uygulaması

MusicMatch (Ücretsiz) Şarkı sözleriyle müzik dinle

Dinlediğiniz yabancı müzikte türkçe ne söylüyor veya dinlediğin müziğin sözleri nedir bunu görmek istiyorsan bu uygulamayı kullanabilirsin.

Video Editor (Ücretsiz) – Video düzenleme

Akıllı tablet veya telefonunuzda vidolarınızı düzenleyebilir veya daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

YAZIO (Ücretsiz) Kalori sayıcı ve diyet

Kalori sayacı le günlük ihtiyaçlarınızı bu doğrultuda tutabilir ve bir diyetisyene gitmeden bu uygulama sayesinde ideal kiloya ulaşabilirsiniz en azından uygulama kendisini bu şekilde tanıtıyor denemenizde fayda var.

Bir önceki yazımız olan WhatsApp Durum Özelliği Nedir? Nasıl Kapatılır? başlıklı makalemizde whatsapp durum nedir, whatsapp durum özelliği ve whatsapp durum özelliği kaldırma hakkında bilgiler verilmektedir.

Cookie için

© Copyright 2019, All Rights Reserved