Teknoloji Haberleri

Download LG Firmware Extract Tool

1 Şubat 2020'de güncellendi

LG Firmware Extract Tool, LG kullanıcılarının herhangi bir KDZ veya DZ Dosyasının içeriğini çıkarmasına yardımcı olan Windows Bilgisayarda çalışmak için tasarlanmış küçük bir uygulamadır.

Bu sayfada, aracın en son sürümünü önceki sürümlerle paylaşmayı başardık.

LG Ürün Yazılımı Özü Aracı

KDZ Dosyasını Çıkarın:

Bilgisayarınızdaki .kdz dosyasının içeriğini ayıklamanıza yardımcı olur. LG, stok ürün yazılımını .dz dosyası ve .dll dosyası da dahil olmak üzere birden fazla dosya içeren KDZ biçiminde resmi olarak yayınlamaktadır.

DZ Dosyasını Ayıkla:

.Dz dosyasının içeriğini ayıklamanıza yardımcı olur. DZ dosyası GPT Dosyası, Modem Dosyası, RPM Dosyası, Önyükleme Dosyası, Kurtarma Dosyası, Fabrika Dosyası ve Müşteri Dosyası dahil olmak üzere tüm ana sistem dosyalarını içerir.

Sistem bölmesini DZ'den birleştirme:

Birden çok sistem kutusunu tek bir dosyada birleştirmenize veya birleştirmenize yardımcı olur. Herhangi bir DZ dosyasında birden fazla Sistem kutusu dosyası bulunabilir.

KDZ üstbilgisi ekle:

KDZ Dosyalarından herhangi birine özelleştirilmiş Üstbilgi eklemenize yardımcı olur. LG G Pro ve LG G2 başlığını özelleştirmek için iki şablon yapısı ile birlikte gelir.

LG KDZ Extract Tool, Windows Vista'dan Windows 10'a (32 veya 64 bit) uyumludur. En son sürümü arıyorsanız, bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanın:

v1.2.1.0: LG_Firmware_Extract_v1.2.1.0.zip

v1.2.3.0: LG_Firmware_Extract_v1.2.3.0.zip

v1.2.5.0: LG_Firmware_Extract_v1.2.5.0.zip

v1.2.6.1: LG_Firmware_Extract_v1.2.6.1.zip – En son

Benioku Bir Kez:

(*) Uyumluluk: LG Ürün Yazılımı Ayıklama Aracı, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 (hem 32 hem de 64 bit) ile uyumludur.

(*) Nasıl kullanılır: Herhangi bir KDZ dosyasının içeriğini ayıklamayı öğrenmek istiyorsanız, KDZ Bellenimi Nasıl Çıkarılır sayfa.

(*) LG USB Sürücüsü: Orijinal LG USB Sürücüsünü arıyorsanız, LG USB Sürücüsü sayfa.

(*) Kredi: LG Extract Tool resmi olarak bullghost (XDA Developer) tarafından oluşturuldu. Bu yüzden tam kredi, uygulamayı ücretsiz olarak paylaştığı için ona gider.

Bir önceki yazımız olan Hungry Shark World Apk indir başlıklı makalemizde Hungry Shark World, Hungry Shark World apk ve Hungry Shark World apk indir hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu