Teknoloji Haberleri

Download Smart Phone Upgrade Tool (all versions)

1 Şubat 2020'de güncellendi

Akıllı Telefon Yükseltme Aracı, Qualcomm Akıllı Telefon ve Tabletlerinizde stok yazılımını flaş etmenizi sağlayan küçük bir uygulamadır.

Bu sayfada, Akıllı Telefon Yükseltme Aracının en son sürümünü önceki sürümlerle paylaşmayı başardık.

Akıllı Telefon Yükseltme Aracı

Akıllı Telefon Yükseltme Aracının Özellikleri

Yüklenebilir Uygulama:

SmartPhone Yükseltme Aracı bir kurulum dosyası olarak gelir, bu da onu önce bilgisayarınıza yüklemeniz gerektiği anlamına gelir, o zaman sadece düzgün bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kullanımı kolay:

Qualcomm tabanlı stok ürün yazılımını (.xml) alete kolayca yüklemenizi ve sadece birkaç tıklamayla kolayca Akıllı Telefon ve Tabletlerde yanıp sönmenizi sağlar.

Portu Yenile:

Bağlı Qualcomm akıllı telefonu ve Tabletleri uygulamayı yeniden başlatmadan otomatik olarak algılamanızı sağlayan Yenile Bağlantı Noktası Düğmesi ile birlikte gelir.

Qualcomm Cihazlarını Destekler:

Qualcomm Akıllı Telefon ve Tabletlerde stok yazılımını flaş etmenizi sağlar. Qualcomm'dan başka yonga setlerine sahip cihazları desteklemez.

Akıllı Telefon Yükseltme Aracını İndirin

SmartPhone_Upgrade_Tool_v1.5.1

SmartPhone_Upgrade_Tool_v1.5.3

Benioku Bir Kez:

(*) İle uyumlu: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 (x86 veya x64 bit) ile uyumludur.

(*) Nasıl kullanılır: Akıllı Telefon Yükseltme Aracını nasıl kullanacağınızı öğrenmek istiyorsanız, Akıllı Telefon Yükseltme Aracı nasıl kullanılır sayfa.

(*) Dikkat: Akıllı Telefon Yükseltme Aracı'nı kullanarak stok verilerinizi yanıp söndükten sonra kişisel verileriniz silineceğinden, Akıllı Telefon Yükseltme Aracı'nı kullanmadan önce önemli verilerinizin bir yedeğini alın.

(*) Alternatif: Qualcomm Cihazlarında stok bellenimini flaş etmenizi sağlayan çeşitli alternatif uygulamalar mevcuttur. Qualcomm Flash Görüntü Yükleyici, Qualfast, Qcom Telefon İndirme Aracı, eMMC DL Aracı, GNQC İndirme Aracı ve Xiaomi Mi Flash Aracı.

(*) Kredi: Akıllı Telefon Yükseltme Aracı Qualcomm Mobility LLC tarafından oluşturulur ve dağıtılır. Yani, uygulamayı ücretsiz paylaşmak için onlara tam kredi gidiyor.

Bir önceki yazımız olan Hungry Shark World Apk indir başlıklı makalemizde Hungry Shark World, Hungry Shark World apk ve Hungry Shark World apk indir hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu