Samsung

[Rom AOKP] Samsung Fascinate Galaxy s Android 4.0.4 İce cream sandwİch yükleme işlemi

Android Open Kang Procejt (AOKP) tarafından Samsung Fascinate cihazına Android’in son sürümü olan 4.0.4 İce Cream Sandwich (İCS) versiyonu entegre edildi. Gereksiz samsung ve gereksiz biçok uygulamanın olmadığı bu rom katıksız olup oldukça hızlı ve stabildir. Gerçekten cihazınız son çıkan Nexus gibi olmasını istiyorsanız bu rom’u yüklemenizi tavsiye ederim. Cihazınız bambaşka olacak oldukçada hızlı olacak bu cihaz yurtdışında satılmaktadır ama illa ülkemizde bikaç kişide vardır o yüzden hiç çekinmeden hazırladık. Umarım beğenirsiniz.

Not: Cihazınızda recovery ve root işlemleri daha önceden yaptığınızı varsayarak devam ediyoruz. Bu makale orta ve üst düzeydeki android kullanıcıları için hazırlanmıştır.

Dikkat: Bu rom galaxy s’in fascinate sürümü için geçerlidir. i9000 için değildir.

Kurulum:
Cihazınızda CM7 yüklü olduğunu varsayıyoruz. Recovery işlemleride olduğunu varsayıyoruz.
Cihazı Recovery mod’da açıyorsunuz ve Wipe data/ factory format, wipe  cache partition seçeneklerini seçip temizleyin ve choose zip from sdcard seçeneği ile sd hafızaya attığınız rom ve market dosyalarını sırasıyla kurun. İlk olarak Rom daha sonra market ve varsa fix kurulacaktır.

İndirme Alanı:
Dosyayı indirmek için buraya ya buraya yada buraya tıklayın.
Market için gerekli zip dosyası rom kurar gibi kurulacak! Dosya için tıkla ve 10 saniye bekle otomatik inecektir.
Güncellemeleri takip etmek için yabancı sayfanın linki. 

Bir önceki yazımız olan Samsung Galaxy S 2 I9100 ICS ROM indir başlıklı makalemizde açıklayıcı anlatımla ice cream sandwich rom kurulumu galaxy s2, galaxy s2 ve galaxy s2 android hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu